Моника Валериева крие 2 аборта, като се мълви, че виновник за едната й бременност е или известен политик, или член на политическо семейство.

Под натиск и вероятно срещу подходящото финансово обезщетение, мъжетрошачката от Дупница се съгласила да се отърве от детето на известната фамилия.

А другото прекъсване на бременността й се наложило по медицински причини. Доказателство за това е оригинален документ от известна столична клиника, с който „Уикенд” разполага. На 10 март 2012 г. Моника Валериева Кръстева е посетила дежурния гинеколог в болнично заведение в центъра на София. По време на извършената ехография на пациентката е установен деформиран плодов сак без данни за сърдечна дейност. На прост език това означава, че зародишът е спрял да се развива, което налага принудителното му отстраняване.

Поради някакви причини гинекологът е препоръчал на моделката контролен преглед след седмица. Макар, че това е доста опасно, тъй като мъртва тъкан колкото повече престоява в тялото, толкова повече му вреди, защото се отделят вредни вещества и е възможно да се получи натравяне на организма, коментират специалисти в тази област.

Амбулаторният лист удостоверява също така, че по време на прегледа Моника е била бременна в 6-та гестационна седмица, точно когато се появява и сърдечната дейност на зародиша. В крайна сметка той е бил премахнат.



По-пикантното обаче е кой ли е бил бащата на другото неродено дете на скандалната дупничанка?! Из хайлайф средите циркулират имената на двама заподозрени – министерски синове, и трети, близък до правителството на Пламен Орешарски.

Столичната клюка гласи, че Валериева направила сефтето сред отрочетата на политическия елит с Павлин Гагаузов - сина на бившия министър на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов. На разноските на заможния ерген и милионер Моника изкарала няколко седмици в Мексико, а плановете й били да заживее в Дубай, където наследникът на Гагаузов разполагал с внушителни имоти и личен бизнес. Планът не се е задействал, след като елитарната фамилия се намесила и отстранила лековатата моделка от орбитата си.

Другият заподозрян бил Калоян Арсенов. Твърди се, че синът на бившата екоминистърка Долорес Арсенова е имал няколко близки срещи с Валериева и то точно във времето, което той пък се водеше сърдечно и интимно близък на чалга звездата Анелия.

Засега името на третия министерски син се пази в тайна, защото баща му е част от настоящото правителство.

Двата аборта, особено ако са направени от доктори-касапи, са предизвикали щети върху половите органи на скандалната моделка и тя е коригирала несъвършенствата чрез вагинопластика, твърдят осведомени. Може и причината да е друга – от интензивното водене на сексуален живот брюнетката да се е поразширила, което би се сторило незадоволително на бройките й, пише hotarena.net.