След като Богданов влезе при виповете и се срещна очи в очи с Преслава, за която твърди, че има връзка, двамата всъщност се запознаха все едно се виждат за пръв път в живота си и са напълно непознати.

Очевидно имаше напрежение между двамата. Въпросът, който измъчваше съквартирантите е „Защо?”.

БигБрадър реши да сложи край на загадката дали има нещо общо между тях, затова извика Преслава в изповедалнята, където ѝ пусна запис с твърденията на футболиста.

В откровен разговор тя призна: Мъча се да не обидя някой и се старая да си спомня.Трябва да го изкараме ненормален. От къде е Пламен? От кой град е?”, попита тя.



Певицата предположи, че по-скоро той си е пишел с някой, който се представя за нея.

„Аз това момче не го познавам и не съм била с него. Ако искате ме сложете на детектор за лъжата. Ами може и да съм го виждала някъде на участия, но не помня. Нямам нищо против и да говоря с него, за да изясним нещата", предложи тя.



Певицата излезе видимо притеснена от изповедалнята, а съквартирантите веднага я подхванаха с въпроса "Проблем ли има?". В момента, в който Преси отговори положително, гузният Богданов веднага напусна компанията. Разговорът между двамата обаче така и не се състоя.