Жана Бергендорф не си взе поука от скандала, в който бе замесена!

Изпълнителката бе арестувана преди няколко седмици след бой с гаджето си Леандър, а след това двамата изкараха на топло 24 часа.

Полицаите имали повод за това, тъй като в джоба на мъжа било намерено завидно количество трева. Жана твърдеше до последно, че джойнтът е бил за Лео, а тя не е пушила. Затова и срещу нея не бе повдигнато обвинение, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

След скандала червенокосата фурия се отдаде на почивка по Южното ни Черноморие, което разнообразяваше с някое и друго участие по местните клубове и ресторанти. Сега обаче тя е отново в София и вече сама пазарува така необходимата й дрога. Случайни минувачи забелязали Бергендорф да комуникира с доста съмнителен тип на кръстовището на Лъвов мост.

Тя му дала пари в замяна на някакъв предмет, което навело на мисълта свидетелите, че звездата на „Вирджиния рекърдс“ може и да си е пазарувала от любимата трева. След като свършила „сделката“, Жана се метнала на автомобила си и отпрашила с мръсна газ.



След случката с танцьора Леандър Бергендорф явно е решила, че вече сама трябва да се снабдява с марихуана. Още повече че при страшния бой между нея и дългокосия самец той пострада много по-тежко. Ако Жана имаше само няколко драскотини по врата, хубавецът е със скъсани коленни връзки и все още се придвижва с помощта на патерици. Затова и сега победителката от „Х Фактор“ била принудена сама да се снабдява с необходимите й забранени субстанции.

Бергендорф продължава да твърди, че не е виновна, а е просто жертва на „побойника“ Леандър. Тя дори горестно се разплака в предаването „Комбина“ по Нова, като обясни, че просто се е събрала с грешния човек и той я е удрял. Въпреки тези твърдения малко по-късно тя бе забелязана на плажа на курорта Лозенец именно с въпросния „бияч“.

Явно бяха изгладили отношенията и различията си, защото певицата се грижела за него като майка орлица. Туристи разказаха също така, че Жана редовно карала колата си пияна из ваканционното място и веднъж дори блъснала друг автомобил на пешеходна пътека.