-Елен, след като в Dancing star показа, че можеш да танцуваш , че се справяш с разнообразни задачи в поредното шоу „И аз го мога”и че не се страхуваш да пробваш, какво още ще покажеш, че можеш?

- Наскоро представих пред публика своя поезия. За първи път, въпреки че пиша от 16-годишна и поезия, и проза. Сега заедно с Калин Терзийски четохме стихотворения. Той чете мои, а аз негови. Това е част от подготовката на моята първа книга, която ще бъде издадена до края на годината. В това обаче няма нищо скандално, нищо сензационно.

- Защо спомена скандално? Пак ли около теб се плетат скандали?

- Плетат скандали и ги тиражират. Виждам, че това се харесва на хората и те това търсят. Вероятно заради образа, който ми е „прикачен”. Да не споменавам случаите, когато в интервюта в устата ми слагат думи, които никога не съм казвала.



- За да избягам от тази неприятна тема, кажи какво за теб е реализираната жена?

- Реализираната жена е тази, успяла да дари най-много любов в живота си. Тази, която е износила и родила друга душа, която е възпитала и подпомогнала.

- А любовта?


- Откривам любовта, когато давам любов и, когато търся любов.



- Не се ли чувстваш малко самотна?

- Самотата понякога е необходима и е особено важна за твореца. Човек понякога има нужда да остава насаме със себе си, за да се изправи лице в лице с истината. Другата самота - тази сред тълпата, тя е страшна.

- Откъде идва силата и енергията ти?

- Моята сила е във вярата ми в Бог. Той е моята сила и упование. Енергията идва от положителната ми нагласа, от желанието да виждам добро.

- Как ще компенсираш високите обороти, които имаше по време на състезанията. Ще включиш ли в ежедневието си нещо от наученото и от „арсенала” на цирка – имам предвид нов спорт, например.


- Аз, преди всичко съм актриса и от есента започвам репетиции. Всичко, което правих в „И аз го мога”, ми хареса. За мен това беше огромно приключение. Винаги съм спортувала. ...



- Всяка жена мечтае да постигне добра форма и перфектно тяло, не всяка би се подложила на тези натоварвания и изпитания. Съзнателно ли беше отслабването, което постигна?

- Не съм отслабнала по време на състезанието „И аз го мога”. И други хора ми казаха същото, но не е истина. Вероятно се дължи на камерата. Аз не съм и напълнявала, за да отслабвам. В действителност дори съм още по-слаба.

- Какви грижи полагаш за лицето си?

- Моята кожа е реактивна. Всяка емоция й се отразява. Не се оплаквам от нея - хубава е, но иска много грижи. Основното е почистване, хидратация и то дълбока. А след 30 години грижите вече трябва да са по-сериозни и от време на време да се прави и масаж. За мен е важно да спя редовно – рецептата ми за красива кожа е много сън. Когато се наспя, дори и да не правя някакви особени козметични процедури, кожата ми е много хубава. Убедила съм се в това.

- Ти участва в представянето една авангардна процедура за хидратация, известна още като терапията на Мадона в бюти център „Персона”. Тя вкарва коктейл от хранителни съставки под кожата и то без игла - само със струя кислород. Какво ти е впечатлението? -

- Имам опит с тази сравнително нова терапия, защото я направих за първи път преди 2 години и останах страшно доволна. И тя е много хубава, защото дава много кислород, освежава и избистря тена на лицето. Ампулата, която се вкарва под кожата със струята кислород, е със страшно много съставки. Тя и хидратира, успокоява, изсветлява тъмните петна. И, ако тази процедура се прави редовно, мисля, че ще може да отложи някои по-сериозни намеси. Имам предвид слагането на филъри например. Знам, че Мадона е разказвала, че пътува на турнета и концерти из цял свят с машината си, с която прави кислородната терапия. И винаги преди вани изяви, тя си прави intraceutical. Така че, ако можех и аз да имам вкъщи машина, щях много по-често да правя тази хидратация и подхранване, защото тя е близка до природното и не е агресивна.

Източник: в. "Монитор"