Тийн идолът във фолка Галин заби засукана блоднинка!

Отдавна се носи слава на младока, че сексуалните му предпочитания са ориентирани към представителите от другия „бряг“. Доказателствата и примерите за това вече не са единични бройки, но въпреки това певецът не желаел имиджът му на звезда да се свързва с личните му влечения.

Затова периодично Галин взима мерки и започва своите ПР акции, а именно – да се похвали в социалната мрежа, че е в интимна близост с някоя засукана мацка.

Поредната девойка, на гърба на която изпълнителят чисти репутацията си, е Мариела Едрева. 21-годишната блондинка е моделка и често може да бъде забелязана във фолк клиповете.



Била изключително ревнива и изпитвала непоносимост към десетките фенки на Галин, които не се притеснявали да му досаждат. Вдигала му скандали, тъй като той допускал близост с обожателките си, пише „България Днес“.

В момента певецът бръмчал по участия на морето, а Мариела го следвала неотлъчно. През деня мацето събирало слънчеви лъчи на плажа, размотавайки се без горнище.

В социалната мрежа също бранела своето гадже със зъби и нокти, често пъти се обръщала доста вулгарно към девойките, които се натискали на Гальо.