search icon
search icon

Галин заби яка мацка (снимки)

Тийн идолът във фолка Галин заби засукана блоднинка!

Тийн идолът във фолка Галин заби засукана блоднинка!

Отдавна се носи слава на младока, че сексуалните му предпочитания са ориентирани към представителите от другия „бряг“. Доказателствата и примерите за това вече не са единични бройки, но въпреки това певецът не желаел имиджът му на звезда да се свързва с личните му влечения.

Затова периодично Галин взима мерки и започва своите ПР акции, а именно – да се похвали в социалната мрежа, че е в интимна близост с някоя засукана мацка.

Поредната девойка, на гърба на която изпълнителят чисти репутацията си, е Мариела Едрева. 21-годишната блондинка е моделка и често може да бъде забелязана във фолк клиповете.Била изключително ревнива и изпитвала непоносимост към десетките фенки на Галин, които не се притеснявали да му досаждат. Вдигала му скандали, тъй като той допускал близост с обожателките си, пише „България Днес“.

В момента певецът бръмчал по участия на морето, а Мариела го следвала неотлъчно. През деня мацето събирало слънчеви лъчи на плажа, размотавайки се без горнище.

В социалната мрежа също бранела своето гадже със зъби и нокти, често пъти се обръщала доста вулгарно към девойките, които се натискали на Гальо.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари