search icon
search icon

Галин: За мен най-важно е хората, които слушат моята музика да са доволни от това, което правя

“За момента не съм сметнал за необходимо да покажа всичко от себе си”

“За момента не съм сметнал за необходимо да покажа всичко от себе си. Искам постепенно да разкривам различни неща и лица”, това споделя Галин в новия брой на “Автограф”.

Изпълнителят коментира защо чак сега е разкрил своя талант и в композирането на песни, както и избора си да предостави своя песен на младата певица Крисия D, пише planeta.tv.

“Творчеството е най-важно за един изпълнител и ако той сам може да се грижи за своите песни и музика става малко или много независим, защото вече има поглед над нещата”, коментира Галин.

Певецът е категоричен, че за него най-важно е хората, които слушат неговата музика да са доволни от това, което прави.

“След като човек иска да се развива е нормално да инвестира в себе си”, откровен е Галин.Така той коментира доколко важна за един изпълнител е по-качествената и по-скъпа продукция.

“При мен лично има възвращаемост, но все пак аз зад гърба си имам спонсори, както и моите продуценти от “Пайнер”, споделя Галин.

Той допълва, че за последният му до момента проект – “Един на брой” например е имал финансовата подкрепа както на популярен клуб, в който има участия, така и на продуцентите си, за което се радва, защото е нормално и в България тази практика да започва да се случва, както е по цял свят.

“За този проект бях улеснен от всяка гледна точка. Не съм мислил за нищо – нито за локация, нито за дрехи, както в първите ми клипове, където всичко минаваше през мен. А това е сериозно напрежение. Работих с истински професионалисти”, не крие Галин.

Той признава още, че уважава всичките си колеги, защото знае колко е трудно човек да се бори в този бранш.

“Аз уважавам моите колеги за това, което правят. Повечето са успели сами, както и аз, и просто няма как да заставам срещу някой, защото всички се трудим и борим”, категоричен е Галин в “Автограф”.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари