Михаела Филева беше звездата в концерт-спектакъла „Фантомите на мюзикъла“, представен от Старозагорска опера.

Поп дивата се включи в програмата, а премиерното представление на 28-ми юли в Стара Загора премина под бурните аплодисменти на публиката, където Михаела даде всичко от себе си, въпреки проблемите, които имаше с гласа си непосредствено преди концерта. Звездата на Монте Мюзик се включи от все сърце в репетициите за спектакъла, независимо от натоварения си график. Привилегия да видят спектакъла съвсем скоро ще имат и русенци на 31-ви юли, в рамките на фестивала „Сцена край реката 2015“.

*Фантомите на мюзикъла

Комбинацията от романтични любовни истории и вълнуваща музика в мюзикъла е зашеметяваща - звучат фрагменти от „Уестсайдска история”, „Кабаре”, „Коса”, „Малка нощна музика”, „Кандид”, „Котките”, „Фантомът на операта”, „Вълшебникът от Оз”, „Алис”, и „Законът на джунглата”. Концерт-спектакъла дирижира Маестро Любомир Денев – едно от най-големите имена в съвременната българска музика – известен композитор, диригент, джаз-пианист, оркестратор и аранжор. Михаела Филева работи активно с диригента, като изпълнява фрагментите „Maybe this time” от „Кабаре“, “All that Jazz” от „Чикаго“, “Send in the clowns“ от „Малка нощна музика“ и „Супа“ от автора и композитора на „Алис“ Любомир Денев.

*Михаела с Милен Шопов

Участието на Михаела във „Фантомите на мюзикъла“ е само част от програмата ѝ, успоредно с непрестанните ѝ клубни участия по време на летния сезон. Тази година певицата издаде дебютния си албум „Инкогнито“, който се продава в сайта на Монте Мюзик и в търговската мрежа, а парчетата в диска обещават още сингли и видеоклипове до края на 2015.

*Михаела (Снимка: Павлина Чакърова)