“Сега съм настроена за промяна – в личния си живот, в начина, по който създавам проектите си, промяна дори във външния ми вид. Обичам да се променям.. Затова очаквайте новата Джена. Готова съм да направя тази крачка”, споделя Джена в откровено интервю за списание “Story”, пише planeta.tv.

Паралелно с това изказване звездата на телевизия “Планета” представя и най-новата си фотосесия, която е първото доказателство за думите й.

Различна, стилна и секси, Джена разкрива едно ново свое лице, а изненадите от нея тепърва предстоят и в следващите месеци. За реализацията на новата си фотосесия Джена отново заложи на екипът, с който работи по своите проекти през изминалите години – Борислав Соколов – Бони /грим/, Вили Вита /стил/, Маурицио Пироло – коса, а фотограф е Виктория Сиракова.

Певицата коментира и една от вечните теми, които вълнуват аудиторията – тези за наградите и напреварата в поп фолк жанра.

“За мен музиката преди всичко е удоволствие, емоция, душа и на последно място - надпревара. Не създавам музиката си заради наградите, а заради хората. Наградите дори не фигурират в мислите ми, когато правя песни, снимам клипове и фотосесии”, разкрива Джена и допълва: “За мен музиката трябва да се продава не чрез скандалите и интригите. За мен музиката е храм, а в него не можеш да влизаш въоръжен до зъби. Ако ти наистина си голямата работа, ще стреляш с талант, а не с изкривеното си съзнание”.

фотограф: Виктория Сиракова