Мария Игнатова скоро ще стане горда собственичка на имение в Италия.

Това разкриха колеги на водещата на “Господари на ефира” и любимия й Димитър Рачков.

Актьорът щял да зарадва дългогодишната си половинка с къщата, която щяла да е подарък за 7-ата година, откакто са заедно. Двамата планирали отдавна да се сдобият с вила на Ботуша, тъй като това била общата им любима дестинация за почивка.

Отдавна събирали пари, за да успеят да изпълнят мечтата си, и вече имали достатъчно, за да започнат да оглеждат имоти.



“Догодина през февруари ще празнуват 7 години, откакто са заедно, и искат дотогава да са харесали подходящ имот и да са сключили сделката, за да посрещнат там празника. Казват, че на седмата година от връзката е последната криза в отношенията и по всичко личи, че между тях още има страст и нищо не се е променило. Затова толкова държат на тази дата”, разкриват от обкръжението на Рачков и Мария.

Според колегите им двамата били готови, ако се наложи да изтеглят и общ кредит в случай че парите не им стигат. Засега проучването им сочело, че можели да се сдобият с вила в Южна Италия за около 350 хил. евро.

За да се запознаят отблизо с пазара на имоти и да си харесат къща обаче, двамата щели да прекарат цял месец това лято на Ботуша, като вече имали уговорки с живеещи там приятели, за да ги развеждат по набелязаните адреси. Шефът им Магърдич Халваджиян и съпругата му Кремена, които са живели в Италия преди години и всяко лято отдъхват там, също щели да им помагат.

У нас Мария и Рачков са имотно осигурени. И двамата имат апартаменти в столицата, а актьорът притежава и къща. На морето пък има няколко други жилища и парцели.