Красивата новинарка Виктория Петрова разцъфна и изглежда по-добре отвсякога на екрана, забелязаха колегите й, а и зрителите!

Синеоката тв водеща буквално сияе от щастие, усмихва се непрекъснато и дори гласът й е по-мек и в него няма нито една по-остра или нервна нотка, пише „Всеки ден“.

Колегите й в Би Ти Ви нямат съмнения на какво се дължат веселите искри в очите на журналистката и се радват, че най-после й е провървяло в личния живот. Прокрадна се и друг слух – че Вики може да е бременна, защото съвсем доскоро споделяла в нюзрума кога е в цикъл, а последните месеци вече не го прави.

Вече повече от половин година Виктория Петрова и спортният министър Красен Кралев летят на крилете на любовта и дори заживяха заедно. Въпрос на време е да застанат пред олтара и даже се говори упорито, че бившият лекоатлет вече е предложил на красавицата да остареят заедно.

„Вики е сякаш нов човек, друга жена, откакто е влюбена и щастлива. Сякаш буйният й нрав е укротен като с магическа пръчица“, не спират да говорят в нюзрума на телевизията. Самата Виктория не криела любовта си и при всяко обаждане на любимия сияела от щастие. „Още малко и ще запее“, радват се приятелките й.



Макар и ослепителна хубавица, тв водещата доскоро нямаше особен късмет в личния живот. Бракът й с оператора Добромир Иванов я опари за цял живот, след като мъжът й хукна след друга. След краткото семейно съжителство последва грозен развод, който остави травма в душата на журналистката.

Следващите връзки на Вики също не я направиха щастлива. Пиленцето кацна на рамото й едва след като Красен Кралев се влюби до полуда в нея. Самият той не скри и разказа как сърцето му трепнало, щом видял Вики в телевизията, където отишъл, поканен да участва в предаване.

Пиарката на министъра пък се оказала добра приятелка на Виктория и станала нещо като орисница на връзката. Тя дала телефона на тв водещата на бившия спортист и той побързал да я покани на среща. Сега двамата не могат да се нарадват на близостта си.

Допълнителен уют във връзката им внася и това, че и Виктория, и Красен са варненци и обожават родния си град и морето. Влюбените вече са говорили да се врекат във вярност близо до вълните в морската столица, пише hotarena.net.