Сашо Диков иска още деца, пише „Всеки ден". Месец преди да навърши 63 години, телевизионерът признал пред свои приятели, че се чувства достатъчно млад, за да гледа не просто внуче от единствената си щерка Петя, а сам да направи още едно дете.

Той доверил искреното си желание в много тесен кръг от приятели, като споделил и че това ще си намисли, ако му подарят торта за празника на 25 юли и духне свещички.

Вдъхновението му за създаването на още едно отроче дошло след потвърждението на бомбастичната новина, че 59-годишният Волен Сидеров чака дете от приятелката си Деница Гаджева. „Щом той може, значи и аз", изригнал Диков по повод радостната вест за атакист №1. Но не казал на никого очевидната истина - че мечтае да забремени „златното момиче" Лили Игнатова.

Твърди се, че двамата имат връзка, а в предаването „Комбина" неотдавна устатият водещ недвусмислено се изчерви, когато му показаха снимка на красавицата. Тогава той не можа да се измъкне от пикантните въпроси на Лора Крумова и Галя Щърбева дали са заедно и откога имат връзка и само смотолеви, че не му се иска да съобщава подробности.



Бившата гимнастичка е на 50, т.е. все още в детеродна възраст, което увеличава шансовете на журналиста да дундурка пеленаче в златните си години. Не е ясно обаче дали собствената му дъщеря Пипи няма да го изпревари с гаджето си - българин, който живее в Англия и с когото е от години.

Наскоро г-ца Дикова призна, че иска да се омъжи за него и да направи семейство, но родителите й все я спирали да замине за Острова и да осъществи намерението си. Петя обаче била наясно, че баща й винаги е искал да има още едно дете, за да не остане по-назад от майка й - Аня Пенчева, която има и син от бизнесмена Ивайло Караньотов.

Затова и през годините, макар и на шега, пожелавала на Сашо да й направи братче или сестриче. Едва наскоро обаче среброкосият й татко узрял за идеята да бие рекорда в медийните среди. Най-възрастният татко в българската журналистика след Волен Сидеров, който бе в гилдията десетилетия наред, преди да се впусне в политиката.