Пловдивското милионерско семейство Арабаджиеви изненадаха най-малкия си син Вълчо с лъскав „Астон Мартин" за близо 1 милион по случай дипломирането му, пише „Всеки ден".

Олигарсите са известни с това, че не пестят средства за децата си и винаги им правят скъпи подаръци.

Ветко и Маринела, които са собственици на „Виктория груп" и софийския хотел „Кемпински", отпразнуваха с пищно парти завършването на най-малкото си чедо, което изкласи най-престижния швейцарки колеж „Льо Розе". Вълчо получи от гордите си родители чисто нов „Астон Мартин Ванкуиш", модел 2015 г. Автомобилът е решен в червен цвят, разполага с всички екстри и е цели 572 конски сили. „Добре дошла вкъщи, красавице!" е написал във фейсбук профила си наследникът на пловдивската хотелиерска фамилия Арабаджиеви - Вълчо.



Чочо, както го наричат приятелите му, дебютира с красавицата на абитуриентския си бал в столицата. Това е първата кола на абитуриента. Баровците са поръчали возилото малко преди бала му, за да пристигне точно за пищното парти в хотел „Маринела", бивш „Кемпински", където го чакаше паркирана пред централния вход. Освен якия автомобил мама и татко го изненадаха с еротично парти с 6 голи полицайки.



Най-малкият наследник на фамилията Арабаджиеви се притесни от тяхната компания. „Той е изключително скромно и интелигентно момче и нищо чудно да вижда подобна гледка за първи път", коментират от обкръжението му. Брат му Владо, популярен като светски плейбой, не пропусна да се снима с разголените красавици за спомен. Приятелите на Вълчо издават, че той ще кара новото си бижу в Лондон, където вече е приет да учи право.

Снимките от разточителното парти обиколиха социалните мрежи и събраха куп негативни коментари от рода на „това не е жълтения, а простотия" , „Може ли такава разточителност" и „Няма ли да спрат да парадират с възможностите си".



Фамилия Арабаджиеви е една от най-богатите в България. Семейството притежава баровска къща в Сен Тропе за 12 милиона евро, както и частен самолет. Напоследък обаче над Ветко и Маринела са се събрали черни облаци. От няколко месеца насам НАП проверява всичките им фирми за 10 години назад по подозрение в източване на ДДС.