Oще с появата си на музикалната сцена Михаела Филева се превръща в звезда, не само заради таланта си, но и заради външния си вид.

Красавица и с мерки на модел, тя бързо печели симпатията на феновете. А съвсем скоро на музикалния пазар ще се появи дебютния й албум “Инкогнито”. От около месец тя вече репетира със своя бенд за големия концерт на 28 май, с който ще направи представянето.

Популярността й носи и неизбежните измислици, тиражирани в жълтите медии. Преди малко повече от 2 седмици рапърът Павел пуска в профила си във фейсбук снимка, на която е прегърнал Михаела Филева. Павел също е популярно име, публиката го познава от дуета му с Венци Венц. И на него му приписват всякакви връзки.

Именно за да спрат лъжите по техен адрес, двамата преценяват, че няма смисъл да крият връзката си.

“Твърде много се спекулираше и ей така, скромно, без претенция, решихме да кажем, че сме заедно”, обяснява Михаела. Дотам обаче спират коментарите й по темата.

Заедно са от известно време и са пазили в тайна отношенията си. Иначе се познават отдавна, покрай музиката са се срещали на различни събития. В един момент просто се видели по онзи особен, различен начин. Михаела признава, че е щастлива и се чувства спокойна, а това е най-ценното, на което държи в отношенията с любимия.

Павел също е много талантлив изпълнител и може би след време ще запишат нещо заедно. “Ние сме много добри приятели и правим доста музика заедно, но дали тя ще види бял свят, не зависи само от нас”, казва красивата певица.

Също като Михаела, бургазлията Павел Николов е запален по музиката от дете. Решението с Венцислав Чанов - Венци Венц да направят дует се оказва печеливш ход и двамата започват да вадят хит след хит. Първото им парче е “Бакшиш за лека нощ”, с Ангел, Моисей и Криско правят “Знаеш ли кой видях”.



Със Сантра записват “Изгрева и залеза”, с Моисей представят “Единствена”. 26-годишният Павел се изявява и като музикален продуцент на други артисти, пише музика и текстове както за дуета, така и за свои колеги от сцената.

Фен е на татусите и е направил доста по тялото си, като всеки от тях носи своя история. Напоследък се учи да свири на саксофон. От две години с Венци Венц са сред артистите на “Вирджиния рекърдс”. Графа и неговата компания “Монте мюзик” пък дават старта на кариерата на Михаела Филева.