Манекенката Диляна Попова е съсипана след раздялата с актьора Асен Блатечки.

През есента на миналата година една от най-красивите българки роди син на Блатечки. Уви, двамата така и не заживяха като семейство. Асен избра да остане при своята дългогодишна официална половинка Катя и дъщеря им Катерина.

Решението на Асен се оказа пагубно за моделката. Тя трудно се справя сама с отглеждането на сина им Борил и едновременно с любовната си мъка.

Папараците на "България Днес" уловиха красавицата почти неузнаваема да се разхожда сама и безцелно из софийските улици. Попова е видимо отслабнала. Някои жени биха й завидели, че толкова бързо е влязла във форма след раждането, но зад рязкото смъкване на килограмите й се крие голям стрес.

"Тя почти не се храни, съсипана е. Опитва се да е силна заради сина си, но не беше подготвена за такъв драматичен край с Блатечки", издава една от близките й приятелки.

*Попова подкара джип "Нисан"



*Бившата на Блатечки бори стреса с калорична храна

Диляна определено не мисли за фигурата си в момента. Тя си купи кафе и калоричен кроасан. Ако може да се съди по бледото й лице и отнесен поглед, това е може би единственото й хранене през деня. Дегизирана със шапка и спортно облечена, Попова не иска да се набива на очи.

"Вече всички знаят, че Асен я изостави, не иска да вижда съжалението на хората", казват близките й. Асен не само е забравил емоционално Диляна, но може би и финансово. Не е ясно дали и каква издръжка плаща Блатечки, но майката на неговия син е сменила автомобила си. Доскоро тя караше джип „Мерцедес“, а сега се вози с марка "Нисан". Цената на нов подобен автомобил достига 90 хил. лева, но на старо може да се намери и за 50 хил. лева. Ако сама се справя с отглеждането на детето, трудно би се справила да кара и луксозен клас кола.

Страстта между Асен и Диляна пламва на снимачната площадка на сериала "Стъклен дом" още през 2010 година. По това време Диляна е една от най-желаните необвързани жени у нас. Тя се влюбва именно в семейния Блатечки. Двамата правят всичко възможно, за да запазят връзката си в тайна. Снимачният екип на сериала на Би Ти Ви бързо усеща какво се случва между двамата и клюката се предава от уста на уста. От телевизията дори пращат официално писмо до медиите. В него двамата актьори пишат, че са само колеги и приятели.

Колкото и да се опитват, с времето все по-трудно успяват да скрият връзката си. През 2013-а Попова е твърдо решена да прекрати аферата с Блатечки. Той не е готов да напусне семейството си, а моделката вече иска свое. За да забрави голямата си любов, Попова бяга чак в Камбоджа и участва в предаването "Сървайвър". Опитите за раздяла се оказват безуспешни. След завръщането й от Африка двамата са още по-влюбени и решават да живеят заедно. Асен обещава да напусне жена си и да гледат заедно детето, което искат.

За нещастие на Диляна това така и не случва. Малко след като се ражда Борил, започват скандалите помежду им. Асен прекарва повече време с Катя и дъщеря им, а не с Диляна и бебето. Попова винаги сама разхожда наследника им, Асен отсъства във важните моменти. Разкъсван от угризения за всичко, което е причинил на Катя, той така и не успява да създаде нормално семейство с Диляна. В момента двамата не живеят заедно. Той е в стария си дом, а изоставената Диляна не се отделя от Борил. Малкото свободно време тя използва, за да отиде на шопинг и на фитнес.

"Тренира заради стреса, а не заради фигурата. В момента иска само да е спокойна и да забрави. Изобщо не мисли за работа и да се връща на модния подиум отново", притеснени са за нея близките й.

Какви точно са отношенията на Асен и Диляна само те си знаят. От самото начало актьорът бе засичан ту при Попова, ту в стария си дом. Асен нито веднъж не се появи публично с Диляна. Единствено на премиерата на филма "Съдилището" в края на миналата година Попова бе забелязана да седи в публиката. Актьорът от "Стъклен дом" само веднъж коментира в свое интервю, че е щастлив баща, но не каза и дума за Диляна, а за другата си жена - Катерина, сподели, че са в добри отношения.

Старо интервю на Асен Блатечки за списание "Максим" от 2010 година разкрива доста интересни подробности за живота на актьора. В него Асен доста самоуверено казва, че докато е снимал любовни сцени с Диляна в "Стъклен дом", не е почувствал нищо и изобщо не се е възбудил.

"Не се възбудих. Докато снимаш, мислиш за други неща - дали ще стане, дали осветлението е окей", казва Блатечки. В същото интервю Асен твърди, че никога не би изневерил на жена си Катя.

"Когато имаш семейство, спираш да тичаш след оная си работа", самоуверено казва актьорът, но съдбата му изигра лоша шега.

*Катерина се разхубави

Преди няколко седмица официалната половинка на Блатечки – Катерина, бе засечена в нощен клуб с приятелки. Горанова, която също като мъжа си е актриса и режисьор, сияеше от щастие. Тя се забавлява до ранните часове на деня и няма следи от измъчения й доскоро вид.

Прави впечатление, че половинката на Блатечки е видимо подмладена и тунингована. След като бе изоставена за кратко заради една от най-красивите българки, Катя се взе в ръце. Тя се раздели с небрежния си доскоро вид и къса прическа. Горанова вече е с дълги коси, отслабнала е значително и се облича доста по-младежки отпреди.