''Да свързват името ми с фолклора за мен е истинска чест.'' Това споделя Ивелина Колева в интервю. Певицата се радва на все по-голяма популярност, но това по никакъв начин не я е променило, разкрива тя за сайта PreslavaDaily.net.

“Известността не ме прави по-различна, радвам се, когато се слушат моите песни, поздравяват ме и напълно непознати за мен хора.. Където и да съм била съм посрещана с усмивка, известността я имаше и преди да издам албума, защото от 6-7 години по нашата телевизия “Планета Фолк” се излъчваха мои песни”, признава Ивелина Колева.

Изпълнителката споделя още, че харесва да слуша и изпълнява и поп-фолк, и лично тя не разбира защо има подобно жанрово разделение.



“Народните изпълнители ни питат бихте ли пяли поп-фолк.. Бихме пяли и поп и рок, стига да усетим, че ще го изпеем стилово. Не бива да ни ограничават и да ни мислят, че ние само това умеем. Да не говорим, че да изпълнявам български фолклор изобщо не е лесно.. Това си е дарба, талант, обучение и много труд”, откровена е певицата, пише planeta.tv.

Разбира се, не е подмината темата и за евентуален съвместен проект на Ивелина Колева със сестра й Преслава, а тя отговаря: “Ако днес ни попадне хубава песен, защо не.. За момента обаче всяка си работи по нейните си проекти”.