Поли Паскова е една от най-популярните ни народни певици.

Пяла е в различни страни по света пред многохилядна публика. Твърдо вярва, че във фолклора ни е кодирана нашата ДНК, затова той може да ни лекува и пречиства.

Твърдят, че на концертите й стават чудеса. Включително и на този в зала "Арена Армеец" неотдавна, озаглавен "Молитва за България".

Пред Нова тв различни хора разказаха за изцелението си още в залата. Чудесата са част от живота на народната певица, която е и бивша национална състезателка по баскетбол.

Голяма част от своите преживявания и прозрения Поли Паскова описва в момента в книга. Тя е уверена, че чудеса се случват непрекъснато, стига силно да вярваш в тях.

Едно от местата, които са заредени с божествена енергия, според нея е Кръстова гора. Веднъж цялото семейство се прибирало от Пампорово, когато решили да посетят святото място. Било Кръстовден.

Оказало се обаче, че има вероятност да останат без нафта, тъй като стрелката спаднала почти до червеното. Решили да рискуват и подкарали към Кръстова гора. И с учудване забелязали, че колкото повече приближават, толкова дизелът се увеличава.

А накрая имали повече гориво, отколкото при потеглянето. Пак на Кръстова гора Поли вижда бял гълъб с нарисуван на гърдите му Феникс.