Антония и Атанас, които са първите участници в "Женени от пръв поглед", разказаха как се чувстват като съпруг и съпруга.

Риалити шоуто събира директно пред олтара непознати мъже и жени. Антония и Атанас, които първи се престрашиха да се оженят за непознат, разкриха емоциите си:

"Малко ми е смътен споменът за момента, в който вървях към младоженеца. Спомням си как чух одобрителните възгласи на роднините му и в следващия момент като го видях си казах: 'Той е рус със сини очи, точно като баща ми'. Едновременно се зарадвах и се натъжих, защото баща ми не беше физически до мен в този ден, за да сподели всичките емоции с мен. Когато видях Наско, една част от мен се зарадва, сякаш запълваше част от празнотата в душата ми", споделя Антония.



"Моментът преди да видя булката беше много тежък за мен. Изобщо дните докато дойде сватбата бяха много тежки. Имаше и миг отчаяние, че тя няма да дойде и нещата няма да се получат, но след като влязох в залата и видях близките й се окуражих. Всички страхове, че няма да дойде, не се оправдаха. Чувствах се много притеснен, но след като я видях всичко, което имах като товар и притеснение, отшумя и изчезна. Отдъхнах си, че точно тя е човекът, който е избран за мен", каза Атанас.