Родните фолк звезди, които се славят с перфектен външен вид в клиповете си и фотосесиите във Фейсбук, шашнаха фенове с пищни телеса.

Популярните красавици развяха кореми, баджаци и провиснали силиконови цици на наградите на телевизия Планета преди няколко дни.

Освен редовните изцепки - изскочили зърна, показало се бельо или кофти грим, този път обективите на фотографите запечатаха бричове и двойни гуши.

Любимата на Кубрат Пулев Андреа е осезаемо напълняла, като освен в бедрата, килограмите са ударили блондинката и в лицето, вследствие на което Андреа може да се похвали с двойна гуша. Дори изскочилото зърно, редовен трик на певицата, не успява да откъсне вниманието от преливащите й форми.

Колежката й Десислава пък е направо комична. Издокарана в прилепнало боди, певицата показа всичко, което бе редно да скрие - а именно ужасни бричове, дебели крака и трътлест задник.

Сред изненадите на вечерта бе и Галена, която преди година показваше завидни плочки на корема, но напоследък сякаш се е запуснала и усърдно трупа излишни килограми. Фолкаджийката бе избрала червена рокля за сцената, която щедро показваше бельото й, но също така и наедрелите й бедра. Деколтето на певицата има нужда от допълнителна поддръжка, тъй като бомбите й провисваха като чували при всяко нейно навеждане. Брюнетката също може да се похвали с двойна гуша.

Няма да пропуснем и Анелия, която от години упорито се бори с няколкото излишни килца от кръста надолу. Певицата реши да заложи на бляскава поло рокля с дълги ръкави, която трябваше да акцентира на единственото, което Анелия няма - секси крака. Певицата показа едри бедра и безформени колена, а ликрата в чорапогащника й допринасяше за кофти ефекта.

Откакто се сдоби със силиконови гърди, фолк певицата Джена не спира да ги показва, носейки огромни деколтета. Проблемът тук е, че еластичността на кожата й явно не издържа огромните импланти и гърдите на дивата са се насочили стремглаво... надолу!