Васил Василев - Зуека се намира между чука и наковалнята.

Комикът вече не можел да живее спокойно у дома заедно с новата си жена Ана Вичева и бебето им, която след раждането е в постоянна истерия, разкриха близки на водещия на „Господари на ефира", пише „Всеки ден".

Единствено невръстният му син Стефан бил причината актьорът все още да не се е разделил с майка му, но според източниците ни той прави опити да помоли бившата си жена за прошка и да се върне при нея и дъщеря им.

Зуека и любовницата му се събраха официално и признаха за връзката си след дълги години на тайна афера, докато той живееше с актрисата Нина Димитрова. Щерката на Василев и Нина Девина разбра първа за забежката на баща си, след като прочете съобщения от Анна на телефона му и в „Скайп".

В крайна сметка Зуека заряза семейството си и заживя с новата си изгора. Тя пък взе, че забременя изключително бързо и през април миналата година водещият стана баща за втори път.

За негов лош късмет обаче с раждането на бебока от китния им дом в село Лозен любовта и разбирателството изчезнали напълно. Скандалите се случвали почти всеки ден, а Анна ставала все по-изнервена и напрегната заради това, че си стои вкъщи и се грижи за малкия Стефан.