Марта Вачкова има нов приятел, гласи последната ексклузивна мълва из родните арт среди, до която се докопа репортер.

Закръглената водеща, която от години се мъчеше да открие любовта, но мераците й оставаха напразни, най-накрая се радва на безоблачно щастие, и то с доста по-малко на години гадже!

Всенародната любимка, която тази година ще навърши 56 години, е впримчила в любовното ласо не кой да е, а една от младите надежди на родното операторско майсторство. И макар разликата им с актрисата да е близо 20 години, двамата били на седмото небе от щастие, пише ''Всеки ден''. Любопитна подробност обаче е и фактът, че новата изгора на Вачкова е женен и дори има дете.



Димитър Радев, както е името на въпросния младеж, се запознал с легендата на родното кино на коледен купон, организиран от БНТ в известен столичен клуб. Двамата веднага си допаднали и цяла вечер не спрели да си гукат. Общ познат, присъствал на партито, потвърди, че искрите между тях направили впечатление на всички гости в бара. „Макар да имат голяма разлика във възрастта, се държаха като тийнейджъри. Опитваха се да скрият, че си падат един по друг, но за всички беше очевидно", докладваха очевидци. Част от присъстващите не можели да повярват, че такъв млад и снажен младеж може да си падне по кака Марта, но явно любовта не познава граници.

Самата Вачкова издала, че е отново влюбена пред най-близките си приятели навръх най-светлия християнски празник Рождество Христово. По традиция звездата отбелязва Коледа с кръстниците и дъщеря си Рада в апартамента си в столицата. Впечатление на присъстващите на вечеринката направило, че актрисата цяла вечер не изпускала от ръце мобилния си телефон и непрекъснато пишела есемеси на някого. „Когато за секунда погледнах дисплея на айфона й, там имаше само съобщения до въпросния човек, и то с доста нецензурно съдържание. Веднага й поисках обяснение, а тя само ми се усмихваше глупаво", сподели поверително щерката на Вачкова Рада.