Иво Аръков ще се раздели с голяма част от хонарара си от "ВИП брадър", за да оправи вампирските си зъби, научи "България Днес".

Докато актьорът беше в къщата, д-р Енчев отправи препоръка към младия секссимвол чрез "България Днес", като го посъветва да посети стоматолог от естетична гледна точка.

"От представителите на мъжкия пол Иво Аръков най-много се доближава до идеалните лицеви пропорции, но за да постигне още по-хармоничен външен вид, би могъл да потърси мнението на специалист по дентална медицина, както и да се подложи на пластика на уши, или т.нар. отопластика", коментира тогава пластичният хирург на звездите.



При това Аръков е избрал да довери усмивката си не на кого да е, а на най-известния в бранша - д-р Гайс Бадер, който взима на клиентите си доста солено. Очаква се актьорът да си сложи брекети, които ще му излязат около 12 бона. Те ще бъдат прозрачни, за да не личат.

Някои от фенките на Иво не одобриха намерението му да коригира каквото и да било по себе си.

"Недей, Иво, не си пипай зъбите, в това ти е чарът", написа ухажорка. Другите дами се пошегуваха, че така ще стане прекалено красив и наистина никоя жена няма да може да му устои.