Признатият за най-успешен италиански певец и композитор на всички времена се завръща с грандиозен THE BEST OF концерт в София.

Идолът от Ботуша ще се срещне с многобройните си фенове у нас в АРЕНА АРМЕЕЦ на 26 септември 2015. Концертът е част от неговото световно турне.

Почитателите на италианеца ще бъдат зарадвани не само с най-доброто от кариерата му, но и с изключително грандиозно шоу, което засега се пази в тайна от страна на мениджмънта на артиста.

Мнозина смятат певеца за "странна птица”, но той се определя като един обикновен и малко притеснителен човек:

”Единственото място, където разбирам, че съм по-популярен, отколкото си мисля – това е пространството извън дома ми”.

В момента, в който го разпознаят, настава суматоха и тогава разбира, че понякога му е невъзможно даже да отида да си зкупи няколко от любимите си тениски, например.

Многократно е споделял, че мястото, където се "обяснява в любов “ на своите фенове, е сцената.

А на сцената не обича да се преоблича повече от два пъти (зависи от това какво е времето), тъй като за него акцентът е музиката и публиката.

Обожава гривни и часовници, винаги е точен и спектаклите му започват в точно обявения час. Изключения няма.

Не обича да се оправдава и не толерира хора, които търсят оправдание и компромиси. Такива няма нито в екипа му, нито сред най-близкото му обкръжение.

Не крие своите слабости извън музиката: футбола и красивите жени, но винаги уточнява с лека усмивка: "Аз съм италианец".

Малкото хора, които допуска до себе си, го знаят като изключително сърдечен и добронамерен. Презира предателството във всичките му нюанси, много чувствителна и ранима душа, която излива цялата си емоция в музиката.

Не обича да е център на внимание и страни от медийния блясък, тъй като не това е негов начин на живот.