Музикантът- зъболекар Коцето Калки отпразнува рождения си ден в типичен стил -препускайки от събитие на събитие, за да завърши вечерта с купон в столичен ирландски клуб, в който танцува заедно с 3-годишния си син Тео и приятели.

Въпреки концерта в Благоевград за студентския празник, певецът не пропусна да спази традицията и на рождения си ден на 9 декември отиде да запали свещ в манастир.

Този път той избра Драгалевския храм, който е негово любимо място. Всяка година на тази дата се моля в църква не само за себе си, но и за всички близки на сърцето ми да ги споходят здраве, щастие, успех и късмет през всичките им дни, сподели съкровения си ритуал Коцето пред „Всеки ден" .

В следобедните часове на 9 декември, музикантът отиде на репетиция, преди да играе вечерта в спектакъла „Бандитска опера" в театъра на Армията. Коцето почерпи с бонбони и вино колегите си от сцената.

Моят живот е все на препускане, но всеки сам си избира съдбата. Може би това е програмата, която съм избрал преди да се родя, сподели музикантът - зъболекар пред „Всеки ден". На сцената на Театъра на армията дойде и новата жена на Калки Мартина с малкия Тео.

Коцето призна, че съжалява само за едно - че не му е останало време да приготви някое вкусно традиционно българско ястие, с каквито обича да слага на трапезата с приятели на празник. Но сам си обеща на Бъдни вечер да навакса пропуснатото.

Коцето призна, че авантюристичният му дух отново го тегли към някое екзотично кътче и си пожела каквото добрата съдба да му поднесе този подарък. Всяка музикална и духовна дестинация за мен е добре дошла, пожела си Калки.