Христо Стоичков е причината Мика Стоичкова да не влезе във "ВИП Брадър".

Щерката беше широко рекламирана като сигурен участник в риалитито, което се превръща в най-скандалното от всички издания, пише "България Днес", цитира slava.bg. Продуцентите имаха страхотна идея да съберат Мика с нейното бивше гадже Иво Аръков. Актьорът се раздели със Стоичкова през юни. Месец по-късно той беше жестоко пребит. Основната версия за пердаха е поръчка по любовна линия.

Славата на Аръков веднага привлече вниманието на "ВИП брадър", които му предложиха неустоим хонорар. Плейбоят прие, защото остана без ангажименти в театъра и тв сериалите.



"Офертата за Мика беше още по-висока, една от трите най-сериозни в предаването - разказа един от най-близките хора до продуцентите. - Първоначално тя беше положително настроена, но след това рязко промени мнението си. Не ставаше въпрос за пари, а за тотално нежелание да участва."

Тежката дума на Христо Стоичков е виновник за завоя на 180 градуса. Камата се скарал на своята щерка. Той посочил като довод болезнения опит от връзката с Иво Аръков и трагедията с неговия баща - Стоичко, който почина от рак през август. Мика Стоичкова се съобрази с решението на своя баща, но не пропуска да проследи какво се случва във "ВИП Брадър".

Заглавна снимка: Eva