Иво Аръков и Елена Кучкова не крият симпатиите си един към друг и явно флиртуват помежду си, коментират ги останалите Съквартиранти в Къщата.

Актьорът и блондинката прекарват не малко време заедно, като при всеки удобен момент се прегръщат и пощипват и поведението им ясно показва, че те се харесват.

Любопитното е, че навън Кучкова твърди, че има мъж до себе си, с когото е сериозно обвързана. Дали той ще приеме с хладнокръвие флиртовете на половинката си, остава да видим.



Факт е обаче, че Иво и Елена обичат да са заедно, а след последната мисия, в която отборът на моделката спечели, тя пожела Wosh MC и Иво Аръков да са хората, които да бъдат спасени от елиминации.

Междувременно новата седмична мисия на VIP-овете показа, че те нямат желание да се чуят с близките си. Иначе по какъв начин бихме могли да обясним безхаберието, с което се отнесоха към поредната си задача.

Те трябваше да носят гривна, която да отчита разстоянието, което са минали в рамките на три часа. В началото всички се ентусиазирали, но с течение на времето малко по малко звездите се отказвали да ходят и да получат възможността да се чуят с някой от близките си хора, пише bliasak.bg.