search icon
search icon

70 години в Джаза с Генчо Въртовски

На 23-ти октомври от 18:30ч. Studio 5 ще стане домакин на едно много специално събитие,един специален рожден ден

На 23-ти октомври от 18:30ч. Studio 5 ще стане домакин на едно много специално събитие,един специален рожден ден.

Не всеки ден празнуваме 70 годишнина на творец и музикант, който продължава да очарова своята публика с професионализъм и одухотвореност. Заповядайте на уникалния юбилеен концерт на обичания приятел и музикант - тромпетиста Генчо Въртовски.

Събитието обещава да надмине рамките на стандартния рожден ден. Освен своеобразно пътуване във времето и музикалните стилове, поводът ще събере популярни имена от музикалния бранш, които през годините са работили с Генчо Въртовски и най-важното, останали са негови приятели.

На сцената редом с Гената и бенда му ще се качат стойностни музиканти и творци като Васил Петров, Теодосий Спасов, Хилда Казасян, Венци Благоев, Ангел Заберски, Михаил Белчев, Христина Белчева, Константин Белчев, Живко Петров, Стефка Оникян, Антони Дончев, Росен Захариев-Роко, Мартин Ташев, Орлин Горанов, Ники-ОМ, Атанас Хаджиев, Георги Дончев, Ана-Мария, Стоян Янкулов-Стунджи, Кристина Кирова, Емануил Манолов-Бадема, Тома Спространов... Концертът гарантира, че ще е един истински празник на джаза и духа на Гената.

ден: 23 октомври (четвъртък) 2014 г.
час: 18.30 ч
вход: 10 лв

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари