Българското общество очевидно подсказа, че побоят, който по-силният нанася на по-слабия, не се възприема като нещо долно и несъвместимо с общочовешките ценности.

За огромно съжаление на Тачо общонационалната подкрепа на неговата агресия по посока на бившата му любовница не успя да го спаси от изгонване от "ВИП брадър", пише pik.bg.

Пресметнато в български левове, шамарът ще му излезе някъде около 40 хил. лева сега и поне два пъти повече, ако продуцентите на шоуто решат да го осъдят.

А според договорите между участниците в проекта и продуцента Нико Тупарев, последният има пълното право да си потърси финансова компенсация за изстъпленията на бияча Тачо.



"168 часа" съобщи, че жестоките финансови наказания очакват всички участници в най-популярните риалити формати, които не спазват предварителните договорки.

На първо място в списъка с най-скъпите прегрешения е нарушаване на правилника на шоуто. Инициирайки физическа саморазправа, приятелят на Жени Калканджиева направи точно това и я повлече заедно със себе си към дъното.

Казано с прости думи: Тачо няма да види нито лев от обещания му хонорар, а ако му стоварят и глоба, ще се окаже, че и Жени ще е участвала безплатно в проекта...