След турнето на тв "Планета" се затвърдиха слуховете, които витаят от известно време във фолк средите.

Явно Мария е успяла да отблъсне от себе си всички свои колеги и колежки. Надменното отношение на певицата към всички изпълнители от "Пайнер" й е изиграло лоша шега, пише "Блясък".

По време на всички концерти в страната, Мария се държала резервирано и предпочитала да не комуникира с довчерашните си приятели, дори чисто служебно.

Фолк изпълнителката организирала така участията си в турнето, че да е напълно самостоятелна и да не й се налага да се съобразява с никого. Веднага след като личният й шофьор я оставял в хотела, Мария разопаковала багажа си, докато екипът й подготвял сцената за участието й. С охрана, която дори носела чантата й, певицата се появявала няколко часа преди старта на шоуто, за да репетира появата си, след което набързо се връщала обратно в хотела си. За да има придружител и компания, Мария дори предпочела да покани сестра си Ирена.

Черешката на тортата певицата поставяла с нежеланието си да изчака края на концертите, за да изпълни заедно с колегите си общата им закриващта песен. 

Логично е, че след като Мария сама се изолирала от останалите изпълнители, никой да не иска да общува с нея. Ето защо тя не присъстваше на нито едно от афтърпартитата в рамките на турнето. 

Повечето й колеги не разбират защо Мария не е използвала поредицата от концерти, за да заздрави някогашните си връзки за тях.