Размахване на остър бръснач, удари с чук, чупене на бутилки и обливане с горещо мляко са само малка част от провокациите, на които ставаме свидетели в международния проект на Ваня и гръцката звезда Василики Дада.

Колаборацията между двете е прецедент за територията на страната ни, тъй като за пръв път българска певица прави проект с гръцка изпълнителка.

Ваня и Василики се запознали благодарение на тяхна обща позната - Севда Дякова. Така буквално за една вечер двете се сприятелили и се родила идеята за общия им проект.

Така музиката и текстът на „Върви, живей”, дело на Даниел Ганев и текстописците Мариета Ангелова и The Rook, станали готови за съвсем кратък период от време.

„Василики е страхотен човек и невероятна певица. За мен е огромно удоволствие, че мога да работя с такъв изпълнител и звезда като нея” – споделя Ваня.

Провокирани от постоянното „биене” в гърдите и изневери на мъжкия пол, от които и двете звезди са били потърпевши, звездата от каталога на „Ара мюзик” и Василики залагат на един нестандартен прочит на тази история, пресъздадена във видеото на „Върви, живей”. В него певиците не се бият за мъжко внимание, а напротив. До болка отегчени от манията за величие на мъжете и желанието им всяка вечер да бъдат с различна, чрез острите си думи Василики и Ваня „отварят” широко очите им.



„Сега си велик - размахваш пари.
Заминат ли,
с тях изчезват и твоите жени.
Приятелите – и тях ти ги знам.
В лесното с теб ще бъдат – в трудното сам.
И смачкан и сам, до мен ще опреш.
Трябва ли да ме загубиш,
за да го разбереш?!”
Кой се оказва всъщност тяхната изкупителна жертва и какво се случва с него – вижте само в ефира на Фен ТВ.