Ани Цолова вече близо година отрича, че се е преместила от Би Ти Ви в Нова тв заради двойно по-високата заплата от 7 бона, колкото колегите й оповестиха, че щяла да взима.

Истината обаче излезе наяве, благодарение на папараци – тв звездата е не просто заможна, а истински богата. Тя и мъжът й си купиха къща в един от най-баровските квартали на София, а и на България – Драгалевци и вече се стягат да живеят в нея.

Придобивката на водещата е в китна зелена уличка и разполага освен със застроена площ от около 180 кв.м. и с двор от близо половин декар. Справка с агенти по недвижими имоти показа, че за подобна покупка Ани и Васил са броили минимум 140 хил. евро, и то ако им е направена отстъпка от собствениците, тъй като къщата не е нова и има нужда от ремонт.

Дори и да е така обаче това означава, че Цолова е платила близо 280 хил. лева и къта поне още 80 бона за як ремонт и обзавеждане.

Такъв вече тече на пълни обороти и в къщата, и в градината. Папараците засякоха как Ани Цолова командори цяла строителна бригада, заета да реновира и облагороди новата й придобивка, за да може да се нанесе още есента там със съпруга си Васил и сина си Калоян.

*Новата къща на Ани Цолова в Драгалевци ще мине през як ремонт преди семейството на водещата да се настани в нея



*Ани Цолова обсъжда с бригадира на майсторите ремонтните дейности



*Водещата умува как да промени и двора на новия си имот

Водещата на „Здравей, България” ръководи лично всички дейности по ремонта и затова днес веднага след края на сутрешния блок отпраши от телевизията. Вместо да обмисля темите за утрешното предаване, тя скочи в малката си, но купена чисто нова количка „Нисан Микра” и пое по задачи. Мина през няколко магазина за строителни материали да огледа цените, а после на входа на Драгалевци имаше среща с майстор на дограми, който я чакаше с колата си да го ескортира до къщата, за да му покаже пътя.

На място вече я чакаха други двама строители, заети с вътрешните ремонти, на които тя даде кратки нареждания и влязоха отново да си вършат работата, докато този с дограмите се зае да взема мерки от прозорците. Секунди по-късно се появи и мъжът на Цолова – операторът Васил Мичев, по-известен с прякора си Графа. Той пристигна, яхнал гъзарско бъги от близката горичка, където явно е бил на разходка. Впечатление прави фактът, че доста по-възрастният от Ани оператор е напълнял драстично в последните години и вече е двойно по-пълен. В сравнение с младата и слаба жена, той изглежда досущ като неин баща. От синът им Калоян пък нямаше и следа. Момченцето всяко лято кара в Плевен, където го гледа майката на водещата. Наесен ще бъде изненадано от майка си татко си с чисто новия им дом, който дотогава трябва да е с напълно обновен и обзаведен по последна мода.



*Цолова показа пътя до къщата си на майстора по дограмите



*Мъжът на Ани Цолова - Васил, вече паркира бъгито си в двора на новата им къща



*Цолова посреща майстор след майстор в дома си, за да успее да довърши ремонта до есента



*Майсторите се мусят на безкрайните капризи на тв звездата, която се пазари яко и за качеството, и за цената на ремонтните дейности

Източник и снимки: Pik.bg