Алисия оплешивява прогресивно, алармират нейни близки.

Звездата на фолка никога не е блестяла с буйна и лъскава грива и се острига няколко пъти почти нула номер, но това, което е останало от кечето й, буквално не прилича на нищо, споделиха очевидци, пише ''Всеки ден''. Вина за плачевното състояние на косата на половинката на Ники Михайлов имат удължителите, които певицата си слага постоянно.

От много време насам Алисия прикрива не дотам гъстата си грива с екстеншъни, които обаче имат точно обратният ефект, коментират фризьори. Оказва се, че именно изкуствената четина, която чалгаджийката си слага през ден и за която брои купища пари в елитни столични салони, е увредила естествената й коса, която заради тежестта на новата грива започнала все по-често да пада.„Намирала съм топки косми по гребена и четката, с които се реши. За да ти капе така косата, нещо трябва да ти има. А тя е супер нервна и раздразнителна постоянно, нормално е тия ядове да й се връщат по някакъв начин", коментира една от бившите чистачки в дома на певицата.

Алисия обаче твърдо отказва да признае, че косата й е в плачевно състояние, и непрекъснато качва в профила си във фейсбук снимки, на които е с различни прически. Злите езици обаче шушукат, че звездата броила близо 8 бона за изкуствената коса, която да използва в новия си клип. Ники Михайлов лично извадил от джоба си парите за скъпото удоволствие на любимата си, която му опявала дни наред, че не изглежда добре и не се харесва.

„Комплексите на тази жена нямат край. То не беше устни, бюст, скули, брадичка... Всичко смени и пак е недоволна. Сега на косата мина, вдругиден ще реши, че очите я дразнят и ще се изръси за лещи", коментират близки на певицата.