Политически анализатор със здраво, мускулесто тяло и суров поглед на ММА-боец радва окото на атакистки от всички възрасти от екрана на партийната телевизия „Алфа".

В сивия и скучен телевизионен свят на политическото говорене, където мъжете водещи са или стари и грозни, или дебели (с изключение на ранобудните Хекимян и Николев), канарата от мускули Станислав Цанов е истинско събитие.

28-годишният велинградчанин е водещ на цели две предавания - ежедневното „Държавата днес" и коментарното седмично „Втори план". Сутрин водещият тренира с хъс на животно във фитнес залата, а следобед громи с клишета и заучени фрази политическата обстановка от ТВ екрана. Ръцете на Цанов са така напращели, че не може да ги прибира до тялото си. Зрителите, спрели се на канала на телевизията на „Атака", са в постоянна тревожност, че всеки момент ризата на мачото ще се пръсне по шевовете.

Преди 3 години амбициозният журналист- културист от Велинград печели трето място в политическото риалити на БНТ „Големият избор" и веднага е забелязан и от лидера на „Атака" Волен Сидеров. Политикът, известен с толерирането на млади и прилично изглеждащи дами за първи път е толкова впечатлен от качествата на човек от същия пол и без много да мисли предлага висока заплата и завидната позиция на водещ на здравеняка.

Междувременно Станислав отваря и собствена школа по културизъм. Той е и един от хората, на които Сидеров дължи значително подобрената си физическа форма. Колегите му обичат да се шегуват, че качествата му на треньор ще се докажат едва, когато промени кардинално и визията на депутатката от „Атака" Магдалена Ташева.

Залитането по фитнеса, макар и в не толкова маниакална форма, е присъщо и на повечето жени водещи у нас. Най-известни с всекидневните си тренировки са сутрешните водещи на БиТиВи и Нова Биляна Гавазова и Ани Цолова. Двете конкурентки се потят в един и същи фитнес в квартал „Гео Милев". Суетата и желанието „Аз да съм по-яката" кара двете хубавелки да се изтощават максимално, нахъсвайки се една от друга. А лицемерните любезни поздрави между Ани и Биба (както я наричат колегите) са любимото обедно шоу на останалите посетители на фитнеса.