Фолк певицта Анелия не скри предпочитанията си към младия, но вече нашумял автор Пламен Димитров.

Тя публикува в своята фейсбук страница корицата на стихосбирката "Душата ми е чиста", заедно с текста на едноименното стихотворение.

Анелия и Пламен се познават от много години и често се съветват за проектите си. Певицата винаги е харесвала стиховете на младия автор и го е подкрепяла да върви напред в това свое начинание. Именно тя е сред хората, които успяват да окуражат Пламен да издаде и първата си стихосбирка.

"Душата ми е чиста" е първата книга на поета от града с най-много популярни личности в България – Плевен. Пламен Димитров направи своя дебют миналата година по Коледа. Това негово постижение е сбъдната мечта и денят, за който копнее още от малък.



Стихосбирката включва 40 авторски произведения, които са селектирани от близо 100 негови стихове. "Душата ми е чиста" е всеобхватна по отношение на човешките преживявания и всеки читател със сигурност ще открие по нещо за себе си в нея. Поетът вече се радва на широка аудитория почитатели, които с нетърпение очакват новите му творби. Самият той споделя, че не смята да следва твърдо една линия в творчеството си, защото човек трябва да прави каквото чувства, за да провокира максимално истинска емоция в читателя.