Камелия сподели в телевизионен ефир, че няма да участва в лятното турне на Планета.

Една от най-големите звезди на "Пайнер" разкри, че музикалната компания вече не я продуцира.

"За мен е нормално да не участвам и досега да не съм получила покана, защото аз от година и половина не съм в продуцентски отношения с фирмата, с която работим толкова дълго време - вече 15 -16 години" - каза тя в "Преди обед" по bTV.

Камелия подчерта, че продуцент на "Престъпно е" и на следващите клипове, които ще се появяват, е една нова музикална компания. "Камс продакшън" ще изпълнява функцията на продуцент.

''Засега работим прекрасно с фирма "Пайнер". Те менажират участия, но хора, които се обаждат на мен, също могат да ме поканят. Имам достатъчно много свобода. При така създалите се обстоятелства, при политиката, която се води от фирмата, аз не съм и очаквала, че ще получа покана да бъда на турне" - обясни изпълнителката.

Камелия подчерта още, че не се чувства "отсвирена" от "Пайнер", каквито писания се появиха в публичното пространство.

"Не, не се чувствам отсвирена. Няма как да се чувствам отсвирена, защото аз работя при други условия. Когато си на различни условия от всички, които участват на турнето, нормално е и да нямам покана" - заяви тя и допълни: "Когато искам да правя по-скъпи продукти, нещо различно, когато човек иска да е свободен, не всеки път му се получава".