Колоритното ромско семейство от „Къртицата“ – Валя и Моро, вече е любимо на телевизионната аудитория след старта на най-новия риалити проект на TВ7 – „Валя и Моро превземат Европа“.

Двамата посещават най-големите европейски столици, където ще изпълняват разнообразни мисии и задачи.

В първия епизод Валя и Моро оприличиха Мона Лиза на Мария Луиза, а Биг Бен според тях е Айфеловата кула и се намира в Рим.

Ромите никога до днес не са напускали пределите на родината, не са летели и със самолет. След като преядоха с трюфели в Брюксел, следващата седмица предстои да видим незабравимото пътешествие на ромите в Амстердам. Там мургавите жители на Златица са напушват с трева за първи път в живота си. Надрусаните Валя и Моро дори попадат в квартала на Червените фенери, където работят между 5000 и 8000 проститутки. Конярят от Златица ще се опита да се пазари със жриците на любовта, за да му направят отстъпка.



Това се случва след епизода от 4 юни, когато всички зрители видяха как брюкселските гейове до един припадат по Моро и едвам се удържат да не го отмъкнат изпод здравата юзда на жена му.

На изпроводяк от Брюксел пък, героите обраха де що видяха в хотелската стая – чехли, шампоани, дори крушки и батериите на дистанционното.