Любо Нейков е на път да удари дъното и вече се радва на почти нулев зрителски интерес, пише „ПИК”.

Актьорът и колегите му от „Комиците” са принудени да играят пред почти празна зала при заснемане на предаването, тъй като няма желаещи за участие в записите.

Те се правят два пъти месечно в кино „Люмиер” и феновете на шоуто могат на живо да видят Любо Нейков, Христо Гърбов, Къци Лафазанов или Руслан Мъйнов срещу 6 лв.

На тази цена всички желаещи присъстват на заснемането на два епизода от „Комиците”, които се излъчват всеки петък по Би Ти Ви. Проблемът обаче е от месеци насам зрители в залата няма и се налага актьорите да играят пред обидно малко публика, съставена предимно от техни близки.

„Вече се обмисля вариант входът да е безплатен, а не с билети, само и само все пак да дойдат някакви хора. То и на роднините им омръзна да са вечното присъствие, а и не може все едни и същи лица да показваме пред камерите. Страхотна криза”, коментират от екипа на Любо Нейков.

Самият той също се вбесявал от нулевия интерес към предаването, но категорично отказвал да приеме практиката на другите тв формати, които събират платена публика. Освен това продължавал да твърди, че въпреки големия спад тв рейтингът е достатъчно добър, за да не се притеснява за бъдещето на шоуто на екрана.

„Много му се събра на Любо тази година и е нормално да търси все пак позитивното. Вярно, че спряха „Голата истина”, но пък си имаме „Столичани в повече” и „Сървайвър”, които ще продължат да се излъчват и есента”, успокояват се, че няма да останат без работа подчинените на Нейков.