Водещата световна марка дезодоранти REXONA започна националната си промоционална кампания, чрез която ще раздаде редица страхотни награди на активните и динамични хора в цялата страна.

Голямата награда за участващите в промоцията ще бъде покана за двама за мач на Григор Димитров от тазгодишния ATP World Tour.

Националната кампания на Rexona през тази година споделя цялостната философия на марката – „БЪДИ:АКТИВЕН“. Rexona предизвиква всички да бъдат по-активни по пътя към големите успехи, динамично и без притеснение да следват мечтите си. От своя страна марката остава верният партньор за всяка ситуация, със своята MotionSense™ технологията, която предпазва тялото все повече и повече с повишаване интензивността на движенията, дезодорантите Rexona Ви помагат да се чувствате винаги защитен от изпотяване.

Rexona Ви дава възможност да печелите награди с промоционалната кампания „БЪДИ:АКТИВЕН“. Закупете продукт на Rexona* с промоционален стикер и  регистрирайте кода от него в специалното приложение във Facebook страницата на марката. Също така може да регистрирате кода си чрез SMS** на кратък номер 1218. Всеки, регистрирал 4 промоционални кода, участва в тегленето за една от големите награди – чифт тенис ракети или покана за двама за мач от ATP World Tour с участието на голямата ни звезда и посланик на Rexona за България Григор Димитров.  

Rexona ще даде шанс на всеки потребител, регистрирал поне един промоционален код, да участва за още награди. Всяка седмица петима щастливци ще спечелят един часовник и четири спортни сака.

Още много награди можете да спечелите на място в търговската мрежа, където има промоционален екип на Rexona.

Станете фен на Rexona във Facebook, за да разберете как се развива промоционалната кампания, както и да научавате първи за бъдещите активности на марката.

* В промоцията не участва REXONA ministick 10 ml.

** Тарифа на SMS: 0.25 лв. без ДДС за абонати на МТЕЛ и ВИВАКОМ и 0.24 лв. без ДДС за абонати на ГЛОБУЛ.

Пълните правила на промоцията може да намерите на Facebook.com/RexonaBU

Период на промоцията: 15 април - 15 юли 2014 година. Задължително условие за получаване на спечелената награда е да се предостави касовата бележка за закупуване на съответните продукти Rexona.