Вчера беше пуснат трейлърът на новия филм на Уди Алън – Magic in The Moonlight.

Омайната комедийна драма ще върне феновете на специфичния хаплив хумор на режисьора в 20-те години на миналия век във Франция.

Там героят на Фърт – Стенли, ще бъде предизвикан да разкрие измамите на една набираща популярност спиритуалистка – Софи (Ема Стоун).

Пред Entertainment Weekly Алън преди време сподели за новото си творение: "От векове го имах върху парче хартия в чекмеджето си (...) Знаех, че това е добър сюжет, но продължавах да го виждам като нещо съвременно и нещо, което просто не ми "миришеше" правилно. Тогава ми хрумна, че може действието да се пренесе в южната част на Франция през 20-те години и изведнъж го усетих добре."

Чаровната Ема Стоун от своя страна вече се сдоби с титлата "новата муза на Уди Алън", след като стана ясно, че ще участва и в следващия му проект заедно с Хоакин Финикс.

Филмът е планиран за 2015 г. и все още няма заглавие, но се очаква снимките за него да започнат през юли тази година.

Благодарение на тези си роли Ема рязко сменя посоката след поредица от комерсиални тийнейджърски проекти като "Невероятният Спайдър Мен" и "Лесна, а?"

Последният филм на Алън – "Син Жасмин", обра овациите на критиците и приземи Кейт Бланшет директно сред номинираните за "Оскар", както и Сали Хокинс за поддържаща актриса. Бланшет грабна приза на Академията, а филмът продължава да се радва на успех сред зрителите.

Премиерата на Magic in the Moonlight е на 25 юли в САЩ и на 19 септември във Великобритания.