Само една седмица след като стана ясна раздялата на Жени и Тачо, са наяве и ексклузивни подробности около драмата им.

От всичко случило се, както и от последствията, най-ощетеният човек се оказва детето им.

Животът продължава, казва всеки силен човек, който трябва да премине през огромно препятствие или болка. Някой обаче предпочитат да го съкращават...

Калканджиева е преодолявала доста трудности в живота си, но изглежда последната – раздялата със съпруга й – не успява. Шефката на „Визаж“ скита по купони по цели нощи, прибира се в ранни зори, а белият ден отделя за сериозна реанимация.

Според информатори не е ясно къде живее Стефан Манов. Със сигурност обаче детето е поверено на майката на Шестата в света по красота и по-голямата част от времето си прекарва при нея.

Съседите разказват, че като се разминат с Калканджиева във входа, по някое време през деня – тя изглежда потресаващо. Изгубила е всякакво желание да прикрива пораженията от нощния живот с грим или очила.



Една от най-красивите жени в България лекувала душевните си рани с несметно количество алкохол, дори отново посягала към забранени субстанции.

Повод за разказите на очевидци на погубването живота на Жени са хора, които виждат, че тя се опитва да замаже очите на медиите. В личния й профил във Фейсбук се споделят снимки от семейни празници, на които тя е с Тачо и детето й.

Но в неговия – всичко се доближава до споделеното от свидетелите. Там Манов го раздава като ерген, който отчасти съжалява за развоя на събитията в личното му битие. На корицата му отново е малкият Гошко, държащ снимка от сватбата на мама и тати. Тя стоеше там и когато Тачо замина за Испания, за да подреди мислите в главата си след като изневери на жена си.

След като уж всичко бе наред, фотото бе изместено от друго... До 23 май.

В запитване от сп. “LoveSyle” Калканджиева заявява, че с Тачо не са се развеждали. „Заедно сме си“, но явно по документи. Не споменава той живее ли или не живее с нея. Все пак съседите им са бдителни и са убедени, че хубавицата живее абсолютно сама.