search icon
search icon

“Новата електроника” ще разтърси „Новата Русия“ на голямото откриване на Дома Арт Фест

Лейбълът NEW ELECTRONIC PARTY съвместно с Дома Арт Фест представят откриващото парти на фестивала „Пулсът на Новата Русия”

Лейбълът NEW ELECTRONIC PARTY съвместно с Дома Арт Фест представят откриващото парти на фестивала „Пулсът на Новата Русия”.

Невероятен line-up от млади съвременни dj-и и музикални продуценти, изявени у нас и по световните сцени ще учестят пулса на всички фенове на новата електронна музика на 30-ти май в приземния етаж и градина на Парк-хотел Москва.

Към dj-ите 1000 NAMES, STEFAK, DIAMONDZ, Tekniq, stfnv, Vajarov & Paci за цвят и разкош ще се присъедини и дивата на световните арт биеналета от Русия - ексцентричната Саша Фролова с уникалния си пластичен пърформанс „Aquaaerobika“, както и Роман Ермаков с неоновите си „Живи скулптури“. В приказна гора от танцуващи пластмасови хора-цветя и с визуален съпровод от гост VJ-ят Владимир Каковкин, пристигнал у нас, директно от Москва, ще се открие второто издание на фестивала за съвременно изкуство Дома Арт Фест.Партито е с вход свободен, мястото - Парк-хотел „Москва“, а началният час: 21:00 ч.

Дома Арт Фест 2014 ще се проведе в залите на VIVACOM Art Hall, Руски културно-информационен център, Подземна галерия Сердика - Мария Луиза 16, Еврейски културен дом, Парк хотел Москва, както и на различни локации на открито.

NEW ELECTRONIC PARTY е нов проект, целящ да събере и представи най-добрите български dj-и и продуценти на електронна музика в поредица от партита с различни локации.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари