Не бал, а цяла сватба вдигнал синът на Тони Стораро.

Разхищението за абитуриентската вечер на Фики било толкова грандиозно, че гостите го объркали с венчавка. „Къде е булката“, питали се през цялото време всичките 450 души, дошли да уважат сина на Човека глас.

Трудно се намира зала, която да може да събере 450 души и да изглежда празнично. Но за първородния си син Тони Стораро ще обърне земята. Фолк певецът пригодил конферентната зала на хотел „Дедеман Принцес” в приказен дворец.

В помещението била монтирана метална конструкция, чрез която вътрешността на залата да бъде „облечена” в бяла коприна, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Декорът бил допълнен с 15-ина полилея с камъни Сваровски и всички други екстри, които подобават на ориенталския произход на баладжията. Само за декорацията на залата отлетели 5000 лева.



Първоначалната амбиция на гордия татко била за бала на сина да предлага агнешко в менюто. Оказало се обаче, че трябва да тегли ножа на 50 агнета, за да нахрани 450 души. Подготовката на блюдата щяла да отнеме повече от половин месец за колене, дране, разфасоване и печене, и никой не се наел на такава сеч.

Затова Тони Стораро трябвало да се примири с пилешка скара, като се побрал „само“ в 180 килограма месо. Салата пък била гръцка, а от мезетата имало такова изобилие, че било невъзможно да опиташ от всичко.



Червеният костюм на абитуриента бил шит по поръчка, и цената му засега остава в тайна, но категорично е в 4-цифрена сума. Мама Валя пък бе заложила на бялото, като припкаше цяла вечер покрай гостите във феерична бална рокля.

Досущ като на сватба, гостите били предупредени да носят подаръците в плик. За да са сигурни домакините, че заръката ще е изпълнена, тактично сложили на всяка маса по 10 празни плика. Трябвало да се напълнят.



После младоженецът, грешка – абитуриентът Фики, минал по масите, за да си каже „Наздраве“ с гостите. Разбирай – да прибере пликовете.

Целият този панаир на суетата бил заснет от 4 камери, които оперирали с подвижен кран – като в снимки на касов американски екшън...