„Днес ще танцуваме като за последно”, заяви Нана Гладуиш, преди да излезе на сцената на Dancing Stars.

Тогава чаровната водеща все още не знаеше колко верни ще се окажат думите й. Тя и Миро представиха нов танц за публиката и журито - валс, но не успяха да се преборят за достатъчно зрителски вот и напуснаха бляскавото шоу.

„Истинска дъщеря на Щраус”, заяви водещата Ани Салич, която бе в публиката, за да окаже подкрепа към колежката си. Ани Салич се обърна лично към Илиана Раева с призиви за подкрепа, но и това се оказа недостатъчно, за да спаси Миро и Нана. „Независимо какво ни се случва в живота, трябва да го живеем, да му се радваме и да го изтанцуваме”, каза на сбогуване Нана.



Хубавата Елена и нейният партньор Деан също представиха нов танц, като хореографията на тяхната афро самба обра всички овации. „Съветвам те да не танцуваш за журито или пък за нас, а само за себе си”, насърчаваше Елена Камелия Воче. „Една африканска принцеса и един африкански принц”, похвали ги Галена Великова.

Сред публиката бе и легендарната спортна коментаторка Вера Маринова-Аткинсън, за да подкрепи завърналата се след лекуване на травма Нели Атанасова. „Тангото не е танц, то е религия. Комплименти и за Наско, защото мъжът води в аржентинското танго”, каза Вера Маринова.

Светльо и Михаела пък бяха на дансинга, но не на елиминации, а за да зарадват отново публиката с пламенното си фламенко.

На сцената на Dancing Stars най-известният дъбстеп танцьор в света Маркиз Скот, танцувал рамо до рамо с Дженифър Лопес, направи световна премиера на най-новото си танцувално шоу. Мария Илиева и Криско избраха бляскавото шоу, за да представят за първи път новото си парче „Видимо доволни”.