Звездата от "Американска схема" Дженифър Лорънс отново блести на корицата на светско списание, само че този път в главната роля не е актрисата, а съпругата на брат й, облечена в булчинска рокля и заобиколена от мнозина шаферки.

Списание "Real Weddings Magzaine" засне невероятна фотосесия на бъдещата булка и звездната шаферка, а главната редакторка на изданието не пропусна да изрази задоволството си от добре свършената работа.

"Безкрайно се вълнувам за специалното издание на списанието този месец. Броят включва 11 много специални брачни церемонии, а на корицата блести събитието, което ние отбелязваме като едно от най-стилните, красиви, изпълнени с любов и красота тържества, на които някога сме присъствали", коментира главната редакторка Марта Стюарт.



На сватбената церемония в Кентъки, на която присъстваха стотици гости, бяха венчани Блейн Лорънс и красивата му съпруга Карсън Маслър пред очите на всички близки и приятели.

"Беше лудо, епично и мокро", коментира булката за церемонията, на която дъждът не пропусна да се появи.

Мис Лорънс сподели, че бледите тоналности на дрехите и украсите за сватбата са били избор, който да подчертае естествената красота на мястото, което младоженците са избрали за големия ден, пише БГНЕС.