Този четвъртък (10-ти април) Мария Илиева ще представи официално новата си група в Bedroom Premium club, София.

Заедно с певицата на сцената ще излязат Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и DJ Rud Fellah. Преди това участието им ще бъде подгрявано от резидента на клуба DJ Gorro.

„Музиката на живо носи много специално и различно усещане, вдъхва живот на песните. Затова съм щастлива, че ще представя моите песни по такъв начин и с тези музиканти – мои добри приятели и вдъхновяващи професионалисти. Нямам търпение да се видим в Bedroom в четвъртък и да направим дебюта на нещо ново и много приятно!”, сподели Мария.

Участието на Мария Илиева в Bedroom Premium Club е първото след силния концерт в Лондон, който тя направи в Clapham Grand Theatre по покана на BG Live Republic. В компанията на Лили Йончева, Живко Петров и Mussinghi Brian Edwards (саксофон) певицата очарова публиката с чар и талант, а препълнената зала извика музикантите на бис два пъти.

Броени дни след завръщането си от Лондон Мария получи две номинации за Годишните Музикални Награди на БГ Радио – за Най-добра БГ изпълнителка и за Най-добър БГ текст на хитовия ѝ сингъл „Играя стилно”, написан заедно с Любо.

Кралицата на българската музика сподели, че най-вдъхновяващ за нея е фактът, че това е първата ѝ номинация за текст, в който тя има авторски принос.