Бориса Тютюнджиева взе окончателно решение да съди Емил Каменов.

Цяла седмица тя се колеба дали да не му прости, или да постъпи принципно. Накрая принципите надделяха и тя реши, че трябва веднъж завинаги да осъди някого и так да спре мераците на останалите, които уронват имиджа й.

Припомняме, че точно преди седмица грубият мачо от Монтана заяви пред няколко участници в "Къртицата", че моделката е прекарала няколко часа в апартамента на Силвестър Сталоун. След това идвала още два пъти, но била разкарана и недопусната до покоите му.



Бориса запали на четвърт от пуснатото видео и категрично се закани да съди охранителя. Цяла седмица той се усукваше около нея и се опитваше да й се извини, но не събра сили.



Емил каза, че не е сигурен дали в стаята на Сталоун е влязла Бориса, или друго момиче, че на есксперимент със снимки е объркал Бориса с Андреа и й се извини, че й е причинил неприятности с непреднамереното си изказване.



Бориса обаче беше категорична, че въпреки извинението ще води дело.

"Това е въпрос на принцип и въпрос на чест. Няма да му искам пари, а ако съдът реши да ми присъди сума, ще я даря за благотворителност. Искам обаче хората, когато обиждат известните имена и се правят на много осведомени, вече да се научат първо да мислят, а тогава да говорят. Защото сега това е масово явление", каза тя.