search icon
search icon

Слави подари на Мартина нов нос (снимки)

Слави Трифонов най-после е успял да накара любовницата си Мартина Огнянова да си оперира носа, констатират редовни зрители на шоуто му

Слави Трифонов най-после е успял да накара любовницата си Мартина Огнянова да си оперира носа, констатират редовни зрители на шоуто му.

Танцьорката от „Магаданс” вече се кълчи по дансинга в шоуто в съвсем нов вид и с още по-високо самочувствие. Няма и помен от дългия й нос с характерна гърбица, заради която кръшната варненка бе обявена за грозновата жена, пише pik.bg.

Според хора от екипа на Слави той от години опитвал да навие гаджето си да се оперира, но Мартина упорито отказвала да се подложи на тежката и болезнена интервенция. Тя изпитвала страх от доктори и болници, а да легне доброволно под ножа, дори не й хрумвало.За да го умилостиви все пак миналата година варненката клекнала пред увещанията му да се сдобие със силиконов бюст и през пролетта се появи с двойно по-големи гърди след кратка отпуска. И това обаче не помогнало и Дългия продължил да настоява любимата му да стане напълно перфектна като оправи и носа си, което в крайна сметка се случило съвсем наскоро.

„Мартина отсъстваше почти месец от средата на февруари допреди няколко дни и дойде на работа в съвсем нов вид. Явно е ползвала това време да се възстанови от операцията. Слави много я харесва, но тя е напълно обезобразена. Няма нищо общо с предишното непринудено момиче, което излъчваше естествен чар. Сега е като всяка втора руса силиконка”, коментират хората на Слави.

Самата Мартина също не била очарована от резултата и още се стряскала от промяната щом се погледне в огледалото. Трифонов обаче бил доволен, че жената до него вече изглежда като момиче от списанията.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари