Големият пробив на щерката на Христо Стоичков в Америка се оказа просто един голям провал.

След като месеци наред Мика тръбеше, че готви гигантско, супер важно и интересно предаване, което ще се излъчва по национална телевизия в Щатите, в крайна сметка гаджето на Иво Аръков акостира безславно в „Денсинг старс".

Мика ще отдаде три месеца от живота си на танцувалното предаване, при положение че точно през това време нейното шоу трябваше вече да е започнало, пише ''Всеки ден''.

Стоичкова обиколи сума ти телевизии, преди да намери някоя, която да я приюти. За известно време се подвизаваше при Росен Петров, но и там не постигна особени успехи и напусна предаването. Още тогава Мика обяви, че заминава за Щатите през април. Сега обаче излиза, че точно по това време ще се вихри на дансинга по Нова телевизия. С нея уж щеше да замине и половинката й Иво Аръков, който в името на общия семеен живот извън граница напусна театъра напълно.

*Мика Стоичкова и партньорът й в "Денсинг старс"

Явно обаче нещата се разпадат, защото само преди няколко дни Аръков се обадил в „Зад канала", където играеше, за да попита дали може да си върне работното място. Оттам го отрязали с думите, че не стават нещата на принципа „иди ми-дойди ми". Иво настоявал и пред продуцентите на „Денсинг старс" да влезе в предаването заедно с Мика, но от Би Ти Ви скръцнали със зъби и казали, че по никакъв начин, докато се снима в техния сериал „Фамилията", че дори и една година след това, не може да се изявява в конкурентна медия.

„Иво и Мика ще заминат за Америка, но само на екскурзия. Май нищо повече и кой знае какво не ги чака там", коментират колеги на артистичната двойка.

*Мика и Иво