Да навърши 40г. е голям момент в живота на актрисата Джулиет Люис, която се издига до върха на славата едва на 18-годишна възраст след участието си във филма на Мартин Скорсезе през 1991г. "Нос Страх", като за ролята си дори получава номинация за Оскар.

През 90-те години на миналия век актрисата беше център на внимание не само заради успешната си кариера, но и заради романса си с актьора Брад Пит.

Люис започва да се среща със звездата, когато е едва на 17г., като след 3-годишна връзка двамата се разделят. След радялата им, тя изпада в депресия и се отдава на дълбоко опиянение с лекарства, болкоуспокояващи и кокаин. В крайна сметка Люис решава да се подложи на рехабилитация и да се бори за живота си.

В скорошно интервю за списание "Пийпъл" звездата признава, че повечето истории около нея са свързани със зависимостта й към наркотиците или с романса й с Брад Пит, което отдавна не важи за личността й, тъй като тогава тя е била само на 22г.



"На 40г. съм. Оставих всички глупости в живота ми 20г. зад мен. Махнах се от миналото. Бях много затворена и интровертна, не можех да се намеря", обяснява Люис.

Джулиет е категорична, че няма да позволи на миналото да определя най-важните години от живота й. Тя е фокусирана върху новите си проекти и петия си музикален албум, който съвсем скоро ще издаде.

"За пет години се отделих от киното, записвах музика и ходех по турнета. В средата на живота си съм и това е нова глава за мен", категорична е звездатa, пише БГНЕС.