Първа любовна история в „Къртицата" е на път да се разгори само няколко часа след старта на на риалитито, издадоха от екипа на шоуто.

Между кого ще пламне обаче искрата на любовта все още се пази в тайна. Двамата замесени обаче вече дори спели на едно легло, пише ''Всеки ден''.

Бориса Тютюнджиева, Александър Сано, Роксана, Ивайла Бакалова, Илиян Киряков и Евгени Иванов - Пушката са известните лица, които ще влязат в „Къртицата" след броени минути. Баш звездата на шоуто ще е холивудският актьор Вини Джоунс, който ще се присъедини към риалитито на 27 февруари.

Този път всички участници в предаването, дори тези, които нямат ВИП статус, са известни в професията си мъже и жени. Сред т.нар. непопулярни лица има бизнесмен, еколог, оперен певец, ММА боец, известен аниматор и търговец на тениски, дошъл от Русия да живее в България. Доста привлекателен е и плейбоят от Казанлък - младият Борислав Атанасов, който още преди да влезе в Базата на шоуто заявил, че е страшен фен на Ивайла и щял да направи всичко възможно да привлече вниманието й.

Миските и моделките, които влизат в риалитито, ще имат конкуренция в лицето на сръбкинята Марина Мицич, която веднага привлече погледите на мъжете. Танцьорката Индира Касимова и художничката Христина Тушева също могат да влязат в битка за някое сърце срещу модела Бориса Тютюнджиева и поп-фолк дивата Роксана. На фона на тези мелодрами обаче ще се случва нещо много по-страшно и интригуващо - борбата на състезателите за оцеляване в ужасни и тежки условия.

„Къртицата" започна вчера с изключително силно и напрегнато начало. „Правим игрите на глада. Храната, която ще консумират, зависи от техните умения", съобщи продуцентът на хитовото шоу Андрей.