„Няма напрежение у мен. Слагам си доброто настроение в тялото и го излъчвам”, каза фолк дивата Мария в предаването „На светло” с Люба Кулезич.

„Политика е нещо, което не познавам, тя е нещо, което е далече от мен, докато в музиката е различно -не я деля на поп и поп фолк, а на хубава и лоша”, обясни певицата. Според нея на Балканите чалгата не е чужда музика, защото нашите майки и бащи са слушали сръбска и гръцка музика.

„Чалгата докато се наложи в мутренското време беше трудно, чалгата беше пета глуха тогава, а аз бях на 14 години”, разказа тя.

„В нашата гилдия няма мъжкари или са малко – Илиян, Константин”, категорична е Мария.



„За да бъдеш в челната тройка, в отбора на големите, трябва да търпиш много лишения, а когато срещнах Християн се чувствам жена –обгрижвана и обичана, няма лишения”.

За предстоящите награди на „Планета” тя каза, че не е обидена, че не е сред номинираните, тъй като тази компания, тези колеги и продуцента са направили живота й такъв, какъвто е сега.



„Аз съм мега амбициозна! Не искам ограничения и не мога да си позволя да живея с такъв човек, който си поставя бариери, какъвто беше бившият ми съпруг”, призна чалга звездата.